Entertainment

Van Waardenberg, Mr. Polska in Van God Los

15-08-2017 15:04

HILVERSUM – Martin van Waardenberg en Mr. Polska zijn te zien in het vierde seizoen van Van God Los. De drama- en misdaadserie keert vanaf 18 september terug op televisie bij BNN.

Ook Henry van Loon en Martijn Fischer hebben een rol in een van de afleveringen van de serie. Van God Los, dat in 2013 voor het laatst op de buis was, bestaat uit losse afleveringen die zijn geïnspireerd op waargebeurde misdaden.

Beverman & Zn, de eerste aflevering, gaat over een vader die zijn zoon beschuldigt van pedofilie. Van Loon, Van Waardenberg, Mr. Polska en Karolina Joniec spelen de hoofdrollen. De tweede aflevering, Tot de dood ons scheidt, gaat over een jonge vrouw die begint te dementeren en plotseling wil scheiden. Daarin vertolken Fischer, Saskia Temming en Margo Verhoeven de hoofdrollen.

Dat Van God Los terugkeert op televisie, werd begin dit jaar al duidelijk. Toen maakte ArtistMan Agency bekend dat acteur Poal Cairo, bekend van onder anderen Goede tijden, slechte tijden en Celblok H, ook een rol speelt in de misdaadserie. Het vierde seizoen Van God Los bestaat, net als de derde reeks, uit zes afleveringen.