Entertainment

‘Kont van Tom Cruise in film Valkyrie is nep’

24-08-2017 07:04

LOS ANGELES – Tom Cruise en zijn achterwerk in een actiescène van de film Valkyrie uit 2008, zijn onderwerp van discussie geworden op Twitter. Een oplettende kijker twitterde een still uit de oorlogsfilm, waaruit zou blijken dat de derrière van Cruise nep is.

"Hallo, alstublieft, ik presenteer u de theorie dat Tom Cruise een nepkont gebruikt. Kijk maar", luidt de tweet. Volgens de oplettende twitteraar is het achterwerk van Cruise in het betreffende shot óf van een stuntman, óf opvulling om de echte kont van de acteur te beschermen tijdens de stunt. Hoe dan ook gaat het niet om de echte bips van de acteur, is het vermoeden.

De tweet veroorzaakte zoveel speculatie dat zelfs de regisseur van Valkyrie, Christopher McQuarrie, zich mengde in de discussie. "Waarom zou ik na 12.000 retweets duidelijkheid geven over de kwestie?", grapte McQuarrie, die zijn tweet later verwijderde. Andere gebruikers noemden computeranimatie of de invalshoek van de camera als mogelijke redenen voor het overdreven grote achterwerk van Cruise.