Entertainment

Nog een klus voor Nicolette van Dam bij Net5

24-08-2017 07:38

AMSTERDAM – Nicolette van Dam heeft er bij Net5 nog wat werk bijgekregen. Naast Veel liefs uit Holland en Kitchen Impossible presenteert ze dit seizoen ook VT Wonen: verbouwen of verhuizen.

Nicolette helpt stellen die het niet eens kunnen worden over de volgende stap in hun wooncarrière: passen ze hun huis aan aan de veranderde woonwensen of moet er verhuisd worden?

Het team van VT Wonen: verbouwen of verhuizen begint met een verbouwing van de woning. Als daarna nog niet iedereen tevreden is, wordt er gezocht naar een ander huis.

In Veel liefs uit Holland zoekt Nicolette een Nederlandse partner voor Nederlanders die voor hun werk in het buitenland wonen. Nicolette begrijpt wel dat het programma met Boer zoekt vrouw vergeleken zal worden. "Dat vind ik een waanzinnig programma, maar wij kiezen voor een ander jasje, al zijn er ook overeenkomsten. Zoals ook steeds vergelijkingen worden gemaakt tussen de verschillende talentenjachten of kookprogramma's, er zijn veel variaties op één thema", aldus de presentatrice in De Telegraaf.