Entertainment

Facebookbaas Mark Zuckerberg weer vader

28-08-2017 20:53

MENLO PARK – Mark Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla Chan hebben deze maand hun tweede dochter mogen verwelkomen. De Facebookoprichter en zijn echtgenote noemen het meisje August.

“Priscilla en ik zijn blij onze dochter August te mogen verwelkomen!”, jubelde Mark maandag op, hoe kan het ook anders, Facebook. Via het sociale netwerk deelde hij ook een nieuwe gezinsfoto. Net als bij de geboorte van zijn eerste dochter, de nu twintig maanden oude Maxima ‘Max’, klom de 33-jarige techondernemer in de pen. “We hebben haar een brief geschreven over de wereld waarin we hopen dat ze opgroeit.”

Mark en Priscilla hopen dat hun meiden opgroeien in “een wereld met beter onderwijs, minder ziekte, sterke gemeenschappen en minder ongelijkheid”. “We zijn optimistisch over jouw generatie en de toekomst.”

De jonge ouders benadrukken dat het belangrijk is te genieten van de kindertijd. “Je zult het druk hebben als je ouder bent”, schrijven Mark en Priscilla, die August aanmoedigen buiten te spelen. “De kindertijd is magisch. Je bent maar één keer kind, dus maak je niet te veel zorgen over de toekomst. Daarvoor heb je ons.”