Entertainment

Man Tori Spelling kan celstraf krijgen

04-09-2017 02:02

LOS ANGELES – De echtgenoot van Tori Spelling is opnieuw in de juridische problemen geraakt door het missen van alimentatiebetalingen. Volgens de New York Post kan Dean McDermott daar zelfs de bak voor indraaien.

Deans ex-vrouw Mary Jo Eustace stapte een half jaar geleden al naar de rechter omdat Dean in geen tijden alimentatie had betaald voor hun achttienjarige zoon Jack. De rechter gaf hem toen nog één kans er onderling uit te komen met Mary Jo. De twee exen kwamen toen overeen dat Dean de toelage zou hervatten. Sindsdien zou hij de betaling van 1500 dollar (1260 euro) per maand alweer een paar keer niet hebben gedaan.

Dean en Tori, die samen nog vijf kinderen hebben, kampen de laatste jaren met torenhoge schulden, onder meer aan de Amerikaanse belastingdienst en creditcardmaatschappijen. Tori groeide als dochter van tv-producent Aaron Spelling op in luxe en heeft daardoor naar eigen zeggen nooit met geld leren omgaan. Dat is volgens haar moeder Candy ook de reden dat Aaron, bedenker van onder meer The Love Boat en Beverly Hills, 90210, bij zijn dood in 2006 zijn kinderen ieder slechts een miljoen van zijn enorme fortuin naliet.