Entertainment

Khloé Kardashian heeft spijt van KUWTK-scènes

07-09-2017 05:37

LOS ANGELES – Khloé Kardashian heeft spijt van sommige scènes die zijn uitgezonden in de realityshow over haar en haar familie, Keeping Up With The Kardashians. Dat vertelt ze tegen het Amerikaanse Glamour.

Volgens de 33-jarige Kardashian hadden een aantal persoonlijke situaties, zoals de transitie van Caitlyn Jenner van man naar vrouw, beter niet uitgezonden kunnen worden. Ook de nazorg van zus Kim na de geweldadige beroving in Parijs had buiten het zicht van de camera's moeten blijven, vindt Khloé. "Daarvan denk ik nu: dat hadden we nooit moeten filmen", vertelt ze en voegt eraan toe dat de familie niets in scène zet of van tevoren bedenkt. "Dit is ons leven en deze dingen overkomen ons", vervolgt ze.

Zelf stond ze niet te springen om mee te doen, toen het idee ontstond om het leven van haar en haar familie intensief te volgen en middels een realityshow op tv uit te zenden. "Mijn moeder en zus Kim wilden het graag. Kourtney en ik zagen het niet zitten en waren tevreden met ons leventje", vertelt Kardashian.

De realityshow Keeping Up With The Kardashians groeide uit tot een razend populair programma en naar verluidt verdienen de Kardashians miljoenen dollars per jaar met de show en de vele contracten en snabbels die eruit voortvloeien. Het veertiende seizoen van de show wordt vanaf 1 oktober uitgezonden door de Amerikaanse zender E!.