Entertainment

Harrison zwijgt over affaire met Carrie

14-09-2017 16:47

LOS ANGELES – Harrison Ford voelt er weinig voor om uit de school te klappen over zijn verhouding met de vorig jaar overleden actrice Carrie Fisher. Dat zegt de acteur in een interview met GQ Magazine.

Vlak voor de dood van Carrie kwamen haar memoires uit. Daarin biechtte ze op dat ze in de jaren zeventig een kortstondige relatie had gehad met Ford. De romance tussen de twee was tijdens de opnamen van Star Wars IV in 1976. Daarmee maakte Carrie een einde aan geruchten die decennia lang rondzongen.

Carrie lichtte Ford vooraf in over haar plannen om hun verhouding in de openbaarheid te gooien. Echt blij was Ford niet met de media-aandacht die de kwestie vervolgens uitlokte. “Ik vond dat maar vreemd”, zegt hij. De 75-jarige acteur heeft er verder geen zin in om er woorden aan vuil te maken. “Nu ze is overleden vind ik dit geen onderwerp om over te praten”, liet hij weten.

Carrie was negentien toen ze een verhouding begon met de 33-jarige acteur. Die was toen nog getrouwd met zijn eerste vrouw Mary Marquardt. In 1979 ging het paar uiteen.