Entertainment

Opnieuw beschuldiging tegen Jeremy Piven

09-11-2017 19:03

LOS ANGELES – Jeremy Piven is opnieuw beschuldigd van seksueel misbruik. Een derde vrouw heeft zich gemeld met een verhaal over de acteur, bekend van de serie Entourage.

Tiffany Bacon Scourby vertelt tegen People dat ze haar verhaal wil vertellen naar aanleiding van de eerste beschuldigingen eind oktober, die Piven met klem ontkende. "Ik geloof dat ze honderd procent waar zijn", aldus Scourby, die een soortgelijke ervaring meemaakte.

Scourby zegt dat ze in 2003, toen ze werkte voor een reclamebureau, Piven ontmoette in New York. De twee raakten aan de praat en spraken de volgende dag weer af in een hotel. "Ik weet nog dat ik een witte geribbelde coltrui en een bruine broek droeg en ik vlak naast hem zat. We praatten ongeveer vijf minuten toen hij opeens bovenop me sprong."

"Ik probeerde hem van mij af te duwen maar hij wist me tegen de grond te duwen", gaat Scourby verder. Piven zou toen zijn broek open hebben geritst en zijn geslachtsdeel tegen haar aan hebben gewreven. Na ongeveer een kwartier kwam de acteur op Scourby's trui klaar.

Eerder werd Piven ook al beschuldigd van seksueel misbruik door actrice en realityster Ariane Bellamar en actrice Cassidy Freeman.