Entertainment

Sterren reageren op ziekenhuisopname Lovato

25-07-2018 03:36

LOS ANGELES – De overdosis die Demi Lovato tot zich zou hebben genomen, waardoor ze nu in het ziekenhuis ligt, is hard aangekomen in Hollywood. Haar ex-vriend Wilmer Valderrama is volgens vrienden 'kapot van het nieuws', meldt US Magazine. "Hij zit compleet stuk en houdt nog altijd van haar. Door hun drukke werkschema's lukte het hen niet hun relatie in stand te houden. Wilmer had geen idee dat ze het zo moeilijk had de laatste tijd. Hij hoopt dat ze snel beter," aldus een bron tegenover het blad.

Ariana Grande liet van zich horen via Twitter. "Ik hou van je, Demi", schrijft de zangeres. Lily Allen tweette: "Arme mooie Demi…ik hoop dat ze OK is en snel weer de oude is." Ellen DeGeneres schreef een emotioneel bericht. "Ik ben zo gek op Demi, mijn hart breekt dat ze hier doorheen moet gaan. Ze is een licht in deze wereld en ik stuur dan ook al mijn liefde naar haar en haar familie."

Lady Gaga steekt de zangeres ook een hart onder de riem: "We moeten nu allemaal onze armen om Demi Lovato heenslaan. Ik ben zo blij dat je nog leeft. Mijn fans en ik wensen je medeleven met jezelf en rust toe. En dat je alle liefde ontvangt die zoveel mensen voor je hebben. Ik heb alle vertrouwen in je." Missy Elliott liet weten dat 'je nooit weet waar iemand doorheen gaat, dus graag compassie voor Demi en geen grappen. Ik bid voor haar en hoop dat ze alle hulp krijgt die ze nodig heeft'.