Entertainment

Vrienden Demi Lovato wilden geen sirenes

27-07-2018 05:09

LOS ANGELES – De nooddiensten in Los Angeles hebben donderdag delen vrijgegeven van de noodoproep die dinsdag vanuit het huis van Demi Lovato is gedaan. Daarin is onder meer te horen dat de beller wil dat de ambulance die naar de zangeres komt toegesneld, geen sirenes aanheeft.

In het gesprek zegt de medewerker van alarmlijn 911 dat de medische hulp ieder moment kan arriveren. "Nog even en je hoort de sirenes al", probeert hij de beller gerust te stellen. Die vraagt daarop of het zonder sirenes kan, vermoedelijk om minder aandacht te vestigen op het incident, volgens veel Amerikaanse media een overdosis. De 911-telefonist laat weten dat hij dat niet kan regelen, omdat het om een medisch noodgeval gaat.

Het gesprek houdt op op het moment dat de ambulance is gearriveerd bij het huis van Demi. Eerder meldde TMZ dat de aanwezige vrienden van de zangeres niet meewerkten met het ambulancepersoneel. Zo zouden ze niet hebben willen vertellen welke drugs Demi had gebruikt. Er gaan geruchten dat het om heroïne ging, maar een anonieme bekende van Demi ontkent dat stellig tegenover TMZ. Hij of zij wil niet vertellen wat dan wel de oorzaak van de overdosis was.