Doneer aan TPO
 

Een jaarabonnement op TPO+: slechts 45 euro per jaar (inclusief 21% BTW)!

Door: Gyurka Jansen, 11:20 AM, 22 november 2018

Vandaag nog lid worden van TPO+. Voor maar 45 euro (prijs is inclusief 21% BTW, wij kunnen er ook niets aan doen dat papieren couranten en tijdschriften wél een laag BTW-tarief hebben maar online media niet) een heel jaar lang de fijne extra’s van TPO+.

Dat is slechts 3,75 euro per maand!

Door nu een jaarabonnement te nemen op TPO+ steun je direct TPO fijne, onafhankelijke online journalistiek in Nederland. En het is echt waar: alleen met jouw hulp kunnen we de komende jaren door blijven gaan met wat we nu doen!

Met TPO+ krijg je toegang tot TPO.nl maar dan geheel vrij van hinderlijke reclamebanners (en bijbehorende trackers), verder kun je onbeperkt reageren en reacties lezen zonder dat je Facebook of Disqus nodig hebt, krijg je dagelijks een column van Bert Brussen, regelmatig een column van Jurriaan Maessen, elke zondag een Bassiehof van Bas Paternotte, regelmatig het beste Britse politieke en zakelijke nieuws van Onze Man In Londen, een extra nieuwsbrief alleen voor TPO+-leden en (binnenkort) exclusieve verhalen van exclusieve auteurs exclusief voor uitsluitend TPO+-leden (de exclusieve uitverkorenen).

Door hieronder je gegevens in te vullen neem je een jaarabonnement op TPO+.

NU DOEN!

(* is een verplicht veld)