Buitenland

Trump en Harris ontmoeten elkaar weer tijdens herdenking 9/11

11-09-2024 17:54

Gedenkteken Ground Zero, New York. Foto @Jensjunge/Pixabay

Donald Trump en Kamala Harris hebben elkaar donderdag opnieuw ontmoet, slechts enkele uren na hun veelbesproken televisiedebat. De ontmoeting vond plaats voorafgaand aan de herdenking van de aanslagen van 11 september 2001 in New York, waar ze elkaars hand schudden.

 

Redactie, TPO, 11 september 2024 – De twee presidentskandidaten, die woensdag hun eerste debat hadden, reisden daarna naar New York voor de jaarlijkse ceremonie bij Ground Zero. Dit is de plek waar de Twin Towers door vliegtuigen werden verwoest, wat resulteerde in bijna 3000 doden.

Op foto’s van de herdenking zijn Trump en Harris te zien samen met president Joe Biden en Trumps running mate J.D. Vance. Voormalig burgemeester van New York, Michael Bloomberg, stond tussen Trump en Biden.

Pennsylvania

Harris en Biden zullen ook een herdenking in Pennsylvania bijwonen, evenals het Pentagon-herdenkingsmonument bij Washington. Trump heeft ook plannen om naar Pennsylvania te gaan.

Het is nog niet duidelijk of er meer debatten tussen Trump en Harris zullen volgen. Na hun debatten en herdenkingen blijft de publieke aandacht op hun campagneactiviteiten en toekomstige ontmoetingen gericht.

Lees ook: VIDEO presidentiële debat: felle aanvallen, geen duidelijke winnaar

Lees ook: Presidentiële debat: Trump en Harris botsen over economie