Over TPO

Nieuw TPO

Young Media heeft per 2024 The Post Online (TPO) overgenomen. Gestaag en met ambitie bouwen we momenteel aan een herpositionering van het medium. Met een talentvol team in opbouw, streven we ernaar om dé allereerste 24/7 online nieuwszender van Nederland te worden. Houd onze website in de gaten, meld je aan als abonnee en of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Met de overname door Young Media krijgt TPO de kans om de missie verder te versterken en de journalistieke ambities naar een hoger niveau te tillen. In een snel veranderend medialandschap kan TPO nog flexibeler zijn en inspelen op de behoeften van het TPO-publiek. De focus ligt op old-school journalistiek waarin het ‘wie, wat, waar, waarom, wanneer en hoe’ van belang zijn, met inachtneming van hoor- en wederhoor, en het zo neutraal en objectief mogelijk brengen van goed geduide feiten.

TPO staat bekend om zijn solide reputatie, die door de jaren heen is opgebouwd, en is vastbesloten om te blijven investeren in mensen, nieuws en strategieën die de toekomst van digitale journalistiek vormgeven.

De visie van TPO is om een norm te stellen voor journalistiek die verder gaat dan het oppervlakkige en in plaats daarvan middels creatieve invalshoeken de diepere lagen van elk verhaal verkent. Met deze visie in gedachten is TPO van plan om zich verder te ontwikkelen tot een Nederlandse versie van CNN of Fox News, waarbij het de behoeften van het publiek centraal wil stellen door het 24/7 leveren van (live)nieuws.

Met deze nieuwe koers is TPO op weg naar een nieuw tijdperk van Nederlandse nieuwsvoorziening.

TPO verwelkomt tevens Zamire Willems als de nieuwe hoofdredacteur, die een rijke ervaring en een frisse visie met zich meebrengt. Met haar leiderschap zal TPO voortbouwen op de sterke journalistieke principes die het altijd heeft gekoesterd.

We kijken uit naar deze nieuwe fase van TPO onder de vleugels van Young Media, waarbij we ons blijven inzetten voor kwalitatieve en onafhankelijke journalistiek, met een geluid dat een breed scala aan stemmen vertegenwoordigt.