Rondje van Pavlov’s Blogback

23-11-2011 21:13

1. Chuck Nor is een nerd
Wie dacht dat de Chuck Norris grap een gepasseerd station was, moet de nieuwste World of Warcraft commercial maar eens kijken. De baarddragende arrogantiemachine zet zichzelf namelijk flink te kijk in de reclame van ‘s werelds populairste multiplayer RPG. Eerder al leenden culthelden als Ozzy Osbourne, Mr. T en Verne Troyer hun gezicht aan de geek game. Of de fans er meer van gaan spelen? Dat doen ze toch wel.

http://www.youtube.com/watch?v=arKpdxjHamI

2. Tien memes in commercials
Over Chuckie N. gesproken: de beste man heeft de eer om in een top tien te staan van internetmemes die het hebben geschopt tot een appearance in reclamefilmpjes. Elke held of kneus van de interwebs komt terug in een episch overzicht: we zien ‘Rebecca Black Friday‘ (OH WAT LEUK INGESPEELD OP BLACK FRIDAY HAHAHA), Chocolate Rain, duizenden CATS, Tron Guy, Dramatic Chipmunk en zelfs planking. Check het op Flavorwire.

3. Speeches die gelukkig nooit uitgesproken zijn
De wereld is een verschrikkelijke plek. Het is eigenlijk een wonder dat we er allemaal nog steeds zijn. Wat heeft het vaak weinig gescheeld. Wat als de Cubacrisis niet met een sisser was afgelopen? Als D-Day was mislukt? Wat dan? Deze scenario’s zijn ooit zo dichtbij geweest, dat de speeches voor de situaties al geschreven waren. Hier een interessant en angstaanjagend lijstje van 6 speeches die gelukkig nooit het daglicht hebben gezien.

4. Low budget-nostalgie
Wat doe je als je geen budget hebt, geen fantasie en 2.30 minuten zendtijd op YouTube? De themesong van de vergeten tekenfilmserie Ulysses 31 (wiki) naspelen natuurlijk! Hier het origineel van een van de beste series van DiC Entertainment over het oude verhaal van Homerus, alleen dan in de 31ste eeuw. Bekijk hieronder wat regisseur Dermot Canterbury ervan maakte:

5. Kijken naar Nyan Cat
Naar Nyan Cat kijken, dat willen we al maanden niet meer. Het liefst maken we die kutkat helemaal kapot. Toch kwam komiek en zanger Matt Mulholland met het lumineuze idee 53 minuten van de regenboog gekleurde terror-kat te kijken. En hij komt, enigszins overbodig, met een voor de hand liggende conclusie. Toch blies Mulholland onbedoeld nieuw leven in de poezen-meme, omdat mensen nu naar zijn video gaan kijken, hoe de komiek naar Nyan-Cat kijkt. Heel vermoeiend, maar wel erg grappig. Nyan Cat moet wel nog steeds deaud.

6. Weer Batman
De stem van Batman is belachelijk. En laten we eerlijk zijn, dat kan niet goed zijn voor je keel. Het is bijna potsierlijk en dat is precies wat College Humor hieronder nogmaals bevestigd. Bovendien krijgen we te zien hoe Batman zou zijn met een Seinfeld-stem of een Al Pacino-stem.

See all the CollegeHumor Original Videos here.