Kijkbuiskansen: Proefkonijnen en op zoek naar Satan

21-12-2011 18:00

Proefkonijnen, NED3, 21:40 uur – Vanavond is het zover. Eindelijk de beruchte uitzending van Proefkonijnen waar al weken zoveel om te doen is. Dennis Storm en Valerio Zeno gaan een stukje vlees van elkaar opeten. Hoe krijg je publiciteit? Nou zo dus. BNN is een beetje het jongetje op het schoolplein dat poep eet om aandacht te krijgen. In een volgend seizoen gaan de kereltjes elkaar waarschijnlijk vuistneuken, gebodypaint barebacken in een HIV-geinfesteerde homoclub of gewoon lekker over elkaars genitaliën heenvomiteren. Goedkoop, makkelijk en verontwaardiging gegarandeerd. En waarom eigenlijk ook niet. 95 procent van het amusement op teevee is minstens zo walgelijk, zij het op totaal andere wijze.

Coco avant Chanel, NET5, 20:30 uur – Modemeisjes kijken vanavond naar de beeldschone Audrey ‘Ámelie’ Tatou in Coco avant Chanel. Over het leven van Coco Chanel, die aan de wieg stond van allerlei dingen die vrouwen en theaternichten op leeftijd interessant vinden. Een bewogen leven had Coco wel, daar zij coiteerde met een nazi-spion en mogelijk zelf ook voor de nationaal-socialisten spioneerde. Controversieel en invloedrijk dus. De moeite van het kijken waard, al was het maar om de verschijning van Tatou.

Online: Search For Satan

Ook online kan je de kerstspecials kijken die onze favoriete series uit de reguliere programmering drukken. Bij de BBC laten ze zien dat dat niet klef hoeft te zijn. Kijkt u bijvoorbeeld naar Andy Hamilton’s Search For Satan: hoe komt de duivel in ons hoofd en wie heeft hem daar gestopt?

Vers: Teen Mom 2 S02E03. Alle andere series zijn al op kerstbreak.

The Daily Show en The Colbert Report kijken deze week terug op het jaar. Op de sites de opmerkelijkste reportages en de beste interviews.