Het studentikoze leven van Anne-Fleur Leenders: Mattende matten

16-05-2012 16:30

Het gaat echt niet van z’n leien dakje hoor, zo’n studentenleven. Het is soms hard bikkelen, vooral tijdens tentamenperiodes maar vooral het tevreden houden van je omgeving vergt onwijs veel. Lees: het afhandelen van matten waar je geen trek meer in hebt. Vorige week hadden we dus een gigantisch tof feest, dat songfestival waar ik jullie vorige week over vertelde. Ik gaf toen aan dat het leuk was dat alle verenigingen bij elkaar waren maar dat bleek dus niet echt het geval. Het was turbokut. Onwijs onhandig.

Gekleed in onze leukste outfits gingen we met de club er naartoe. Ik had vooraf al via de whatsapp doorgekregen dat twee ex-matten (van twee totaal verschillende verenigingen) er allebei zouden zijn. Onwijs a-relaxt maar ik had mij voorgenomen mijn avond er niet door te laten verpesten en vooral opzoek te gaan naar een nieuwe mat.

K&K’en
Eenmaal aangekomen botste ik direct in mat I. Heel ongemakkelijk maar goddank had ik mijn clubgenoten die nog nuchter genoeg waren mij uit deze nare en ongemakkelijke situatie te redden. Ik probeerde hem zoveel mogelijk te ontwijken maar na wat drank op lukte het niet echt meer. Zijn mat is immers nog aantrekkelijk genoeg. Van een beetje K&K’ en (kletsen & kussen) kwam het er wel van. Totdat ik op een gegeven moment aangetikt werd op mijn schouder. Stond daar mat II. Intens aangenaam om te zien. Turbofuck dacht ik. Nu maak ik geen kans meer want hij zag mij K&K’en met mat I. Hij reageerde super a-relaxt erop, eerst begreep ik het niet echt maar ergens wel logisch want de week ervoor hadden we nog gedate. Goddank nam hij het mij niet kwalijk.

Intensief brassen
Hij nam het mat I echter wel kwalijk, ze kennen elkaar niet echt goed (andere vereniging) maar hebben vroegen samen in het hockeyteam gezeten. Ik wist dat ze toen al niet de ideale klik hadden, maar ik wist niet dat dit zo diep zat. Ze begonnen een portie intensief en heftig te brassen, echt bizar. Ergens voelde ik mij wel vereerd, want tja… Er brassen twee ongelofelijk geile matten over wie jou naar huis mag nemen. Maar, het duurde echt iets te lang op een gegeven moment. Ook iets te heftig. Toen ik eenmaal bloed zag, besloot ik weg te gaan. Hier had ik toch geen trek in. Is toch smerig? Een bezwete en bloederige mat? Hoef ik echt niet naast mij te hebben in bed. Zelfs niet als het bloed het gevolg is van een strijd om mijn genegenheid.

Matloos
Enfin, het was dus een avondje wel. Uiteindelijk matloos naar huis gegaan, voor de afwisseling. Zowel mat I als mat II hebben mij die nacht wakker lopen bellen en whatsappen maar van hun hoef ik voorlopig niks.

Schatten, ben beetje stil op Twitter de laatste tijd; nieuwe iPhone en ik weet niet hoe ik die app moet downloaden. (Gezocht: leuke mat die dat voor mij kan fixen)

Voor nu; één kus voor jullie!