Het studentikoze leven van Anne-Fleur Leenders: verstand kwijt

31-05-2012 10:36

Een keer moest ik er toch aan geloven, mijn verstandskiezen moesten er immers gewoon uit. Vandaar mijn ietwat verlaat stukje, voelde me alleen gisteren te beroerd. Turbofuck natuurlijk want zoiets komt gewoon nooit uit. Toch maar besloten ze nu eruit te halen, want de tentamenperiode komt eraan en als ik dan met die hamsterwangen thuis zit durf ik toch niet naar feestjes toe. Bovendien mag ik dan ook niet drinken van de dokter dus dan kan ik net zo goed mijzelf lekker laten verwennen thuisthuis en een beetje chillen aan de pool.

Het was overigens wel echt een verhaal waard hoor, mijn avontuur bij de kaakchirurg. Want mamma mia wat een onwijs mooie chirurg was dat! Ik kende hem al wel, hij zit namelijk in het golfteam van het ziekenhuis, net zoals mijn vader. Alleen is hij wat jaartjes jonger en dat is te zien hoor! Lekker zonnebankbruintintje, spierwitte tanden en heerlijk brede schouders. Ik maakte een lolletje met hem dat ik geen verdoving hoefde omdat het wegdromen in zijn ogen wel voldoende zou zijn. Beetje flirten mag best, toch? Het deed wel echt onwijs veel pijn hoor. Maar hij is enorm goed en ook heel erg sterk dus hij had ze er vrij snel uit. Bovendien spande hij zo mooi zijn schouderspieren aan dus ik had echt onwijs goed uitzicht.

Ik denk dat hij best met mij een keer een proseccotje wil drinken, hij flirtte immers ook terug. We komen toch ook uit hetzelfde milieu dus ik denk dat de klik wat dat betreft er van nature is. Niet dat dit echt een onwijs belangrijk punt is hoor, van hetzelfde milieu komen. Maar, ik denk dat ik automatisch toch wel neig naar mannen die een beetje dezelfde afkomst hebben. Ik ben namelijk ook al wel vrij snel bang dat ze flirten met mij omdat ze weten dat wij thuis geld hebben. Niet dat ik daar nu bij kan hoor, maar toch is dat, zeker op de sociëteit, altijd wel bekend. Bij dit soort mannen weet ik gewoon dat geld minder een rol speelt omdat ze gewoon zelf ook goed in de slappe was zitten, zeg maar.

Enfin, ik heb van hem zijn nulzes gekregen. “Voor het geval dat je hechting vannacht losschiet.”
Nou, laten we het hopen! Dan mag hij wel aan mijn bed komen hoor! Maar goed, laten we dingen niet overhaasten. Zal bij papa even een balletje opgooien om te vragen of hij misschien iets kan regelen. Zou wel turbochill zijn, hoef ik niet het initiatief te nemen. In onze kringen wordt dat vaker gedaan, dat ‘koppelen’. Vind alleen “koppelen” een naar pauperwoord, maar daar komt het in feite wel op neer.

Lieverds, sorry nogmaals voor de vertraging. Ik ga nog even genieten van de laatste zonnestraaltjes aan de pool want ik zag op Buienradar.nl dat het weer koud ging worden. Eén kus voor jullie!

P.S.
Kunnen jullie wat liever reageren voortaan? Ik ben best wel onzeker geworden van al die lullige reacties de vorige keer. Echt niet tof ofzo!

Volg Anne-Fleur ook op twitter.