Jody Bernal doof? Wat nu?!

18-09-2012 10:12

Arme Jody, zijn trommelvlies aan gort en mogelijk blijvende gehoorschade, allemaal voor die 10 seconds of fame op (en van) een duikplank. De kaaslatino vreest voor zijn toekomst: “Verdwijnt mijn doofheid niet na een operatie, dan is dat dramatisch voor mijn carrière.” Maar welke carrière hebben we het dan over?
De muzikale carrière van meneer Bernal is immers al zo’n tien jaar over. Bovendien zou het, in het geval van Jody, een verademing moeten zijn om nu nog maar de helft van je eigen muziek te kunnen horen.

Veel succesvoller is de zanger natuurlijk in het schnabbel circuit. Beetje op ijs dansen, iq-testjes doen en collega-schnabbelaars op een lijstje zetten, Jody is er dol op. Vandaar natuurlijk ook de deelname aan “Sterren Springen”,  daar waar de schnabbeldroom in het water viel.

Wat nu? Wat moet Jody gaan doen? Schaatsen zonder trommelvlies is niet erg bevorderlijk voor de balans maar daardoor uiteraard des te grappiger. IQ-testen was je toch al niet zo goed in en bn’ers rangschikken kan altijd. Kortom: met die carrière van Jody zit het wel goed. En zo niet, dan verzint meneer Eyeworks Oerlemans toch gewoon een andere show? “Dove sterren springen al schaatsend op Gerard Joling” bijvoorbeeld, trekt veel kijkers en Jody-trommelvliesloos-Bernal is er vast een kei in.