Bladen

Ben jij de nieuwe Posh Spice?

25-03-2013 12:22

Talentenjachten zijn er al genoeg, maar dit is wel een hele bijzondere. De Spicde Girls gaan op zoek naar een nieuw bandlid om Posh Spice te vervangen. En de winnaar mag volgend jaar mee op tournee. Dat is nog eens wat anders dan een platencontract waarna niemand meer van je hoort.

De Spice Girls zijn sinds de Olympische Spelen weer een beetje terug, en willen volgend jaar op tournee. Klein probleempje: Posh Spice doet niet mee. Victoria Beckham heeft aangegeven nooit meer een podium te beklimmen. De voetbalvrouw wil haar tijd liever besteden aan haar gezin en haar werk als modeontwerpster.

Volgens The Mirror gaan Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Chisholm en Melanie Brown in een talentenjacht op zoek naar een nieuwe collega. De talentenjacht moet gaan lijken op een soort X Factor, waarbij Geri, Emma, Mel C en Mel B gaan jureren. “Ze zou er alles voor over hebben om dit project te realiseren”, zegt een bron over Geri Halliwell, die dolgraag weer op tournee wil met de groep. “Ze heeft al gesprekken gevoerd met productiebedrijven. Alles krijgt steeds meer vorm.”