Media & TV

Andy van der Meyde: ‘Ik vind Barbie geweldig!’

14-06-2013 11:03

De reallifesoap van Andy van der Meyde lijkt er definitief te komen. Eerder deze week meldde RTL Boulevard al dat de voormalig profvoetballer in gesprek was met een tv-producent; vandaag bevestigt Andy van der Meyde in het AD dat snel duidelijk wordt of RTL of SBS de serie zal uitzenden.

“De beslissing moet snel worden genomen. Mijn vriendin en ik gaan half augustus op vakantie en het is de bedoeling dat er dan al wordt gefilmd.”

Het idee voor de soap kwam volgens Van der Meyde tijdens de opnames van Jouw Vrouw Mijn Vrouw, waarin zijn partner Melissa ruilde met Judith Osborn, de vrouw van Bert van der Veer. “Melissa en ik zijn geschikt voor een realityserie, omdat we heel open en vooral eerlijk zijn. Net als Barbie bijvoorbeeld, ik vind haar geweldig!”

De oud-voetballer had een tijdlang problemen met drank en drugs, maar daar is hij klaar mee. “Ik geef nog steeds veel lezingen op school om jongeren te waarschuwen. Ik hoop op televisie mensen ook te inspireren. Dat het nooit onmogelijk is om uit een diep dal te kruipen.”