Bladen

Linda kiest voor Jensen-variant: sekspraat!

26-06-2013 09:00

Hier is hij weer, het ochtendgebed van ThePostOnline.

Oprah Winfrey meest invloedrijke beroemdheid

Oprah Winfrey is de invloedrijkste beroemdheid van de wereld. Het Amerikaanse blad Forbes heeft de top-100 gepubliceerd van 2013. Op nummer twee staat Lady Gaga.

Ajax heeft keepersluxeprobleem

Frank de Boer laat de vrije markt zijn werk doen onder de lat bij Ajax. Twee topkeepers mogen lekker met elkaar concurreren. Opdat de beste mag winnen.

Schokkende zelfmoordbrief van Irak-veteraan

Het zelfmoordpercentage onder Irak-veteranen is hoog. Irak-ganger Daniel Somers pleegde zelfmoord en liet een hartverscheurende brief achter.

Borstvoeding is goed voor sociale status.

Tijd voor weer wat sociaal wetenschappelijke onderzoekswerk. Baby’s die door moedermelk zijn grootgebracht doen het beter in de maatschappij dan flessenkindjes.

Goud draait slechtste kwartaal sinds 1920

Willem Middelkoop probeerde ons het te verkopen: goud. ‘Het gestolde angstzweet’, zoals Mathijs Bouman het edelmetaal omschreef, is een zeer onwelriekende investering dit kwartaal. De wereld is niet ingestort en de dollar ook niet.

Halina Reijn wil er niet uit

Al een tijdje was het stil rond Halina. Maar nu niet meer.

Meer seks bij Linda, meer kijkers

We voorspelden het al. Linda is op haar best in de rol van Jensen. Lekker plat over seks praten, en daar dan hardop over giechelen. In gewichtigdoenerij of semi-gevoelig meeknikken zijn anderen beter. Gisteren uitzending twee van Linda’s Zomerweken. Anouk die vertelde dat mannen met piemels die kleiner zijn dan 21 centimeter, holla-hoep, zo weer naar huis kunnen. En zie Linda scoort meteen ook beter: 1,3 miljoen kijkers.

Nog meer seks-gekkigheid

Zomerkomkommer. De Nederlandse zakenman Jacobus Perdaems, die ervan wordt beschuldigd een ex-Miss België te hebben gestalkt, blijkt zelf door de broer van de schoonheidskoningin te zijn gechanteerd. Hoe het zit, weet niemand. We hebben iets om over te praten.

Texas wil abortus bemoeilijken

En dit gaat eigenlijk ook over seks, en de gevolgen daarvan. Texas wil een wet doorvoeren die eist dat abortus-klinieken zich optuigen als een ziekenhuis. Gevolg: abortusklinieken moeten dicht omdat de kosten om te verbouwen explosief stijgen. Vrouwen in Texas zijn grotendeels tegen. Democrate Wendy Davis, een petit blond Southern Bell, start een filibuster (het democratische recht om zo als je kunt te opponeren) tegen het voorstel. Tof en tough wijf.

Britse minister van Buitenlandse zaken steunt ‘geheime’ werk inlichtendienst

Willam Hague, Engelands minister van Buitenlandse Zaken, vindt dat we niet zo bang moeten zijn voor inlichtingendiensten. Doen goed werk binnen strikte juridische kaders. Zeur nou niet zo, het is in uw eigen belang. ‘We operate under the rule of law and are accountable for it. In some countries secret intelligence is used to control their people – in ours it only exists to protect their freedoms.’