Bladen

Universiteit verwijdert promotie Mees van site

04-07-2013 09:08

Heleen Mees en haar obsessieve mailgedrag houdt ons bezig. Waarom? Nou, omdat het over seks gaat. Oh, ja d’r was ook nog iets in Egypte. Uw portie nieuwsochtendvitaminen staat weer klaar.

Tachtigplushipsters in Brooklyn

Maartje Hoek is correspondent voor Het Parool, Trouw en De Standaard en zit sinds gisteren op Twitter. (Welkom, Maartje, we zijn niet lekker hier, maar goed). Vanuit Brooklyn maakte ze een foto uit het raam. Tachtigplushipsters struinen door de straten van Williamsburg.

Heleen en Willem, fatale aantrekkingskracht

Meer nieuws uit Brooklyn. Heleen Mees was desperaat verliefd op Willem Buiter, de topeconoom. Hij ging een buitenechtelijke amourette met haar aan die hij na drie jaar verbrak. Heleen stuurde hem daarop 1000 mailtjes, met enkele desperate goedmaakseksvoorstellen, maar ook met een vette doodsverwensing.  Ze werd maandag gearresteerd voor stalking. En nu heeft iedereen een mening over Mees die een Sex and The City leven nastreefde maar eigenlijk heel eenzaam was, en op zoek was naar een meneer om haar te bevruchten. Best sneu en tragisch. De universiteit van New York is niet zo meelevend. NYU heeft haar thesis van de site verwijderd omdat ze “Willem” dankt. Flauw!

Lilo mag weer twitteren

OMG. Zouden we het wel doen? Krijgen we nu geen Mees-toestanden, maar dan in het openbaar. LiLo mag weer twitteren.

De tweede revolutie in Egypte

Het Egyptische leger heeft Morsi verzocht te vertrekken. Wordt Egypte een nieuw Turkije, waar het leger waakt voor islamitisering en ondemocratische gekkigheid? Volg de tweede revolutie hier.

Vergeten Chinese onrust

70.000 politiemensen slaan opstanden neer in de omgeving van Xinjiang. U heeft het niet gelezen, omdat het niet werd verteld. Undergrondblog Intellihub.com bericht van China.

Nu.nl groter dan NY Times. (Oh nee, toch niet!)

NY Times is groot, maar Nu.nl is groter, althans dat beweert een ambitieus ‘senior’ productmeisje van Sanoma. Groter en vooral veel beter, bluft ze. Oh nee, toch niet, nuanceert hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman.

ING bang voor tegenvaller

Altijd mooi hoe ING een aanstaande tegenvaller spint. In het FD mag de bank z’n zorg uitspreken over de financiële malaise bij het geprivatiseerde Slotervaart ziekenhuis. Ja, best erg inderdaad. Vooral voor de huisbank. Ziekenhuizen genoeg toch voor de klanten? Doet de vrije markt een keer z’n werk, is het weer niet goed.

België blieft Prins Philip niet

Ooit hield de koning van België het land bij elkaar. Tegenwoordig taant het gezag van de royals. Troonopvolger Philip wordt niet serieus genomen.

Hartafwijking dwarsboomt transfer Bruma

De transfer van Chelsea-verdediger Jeffrey Bruma naar PSV is onzeker door een plotselinge medische complicatie. De centrale verdediger is niet door de keuring gekomen, meldt De Telegraaf. De doktoren hebben geadviseerd om aanvullend onderzoek te doen. Daarbij wordt gekeken naar het hart van de 21-jarige verdediger, dat een bij sporters vaker voorkomende afwijking heeft.

50 cents kan feit en fictie moeilijk scheiden

Rappers zingen altijd dat ze mensen willen doodschieten en vrouwen willen verkrachten. Allemaal fictie. Niet bij 50 Cents. Die doet wat-ie zegt.