Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Goedemiddag daar! Oh oh oh, wat heb ik verrukkelijk gegeten vanavond. Ik had vet veel zin in Parmaham en bedacht daar toevallig een leuk kerstvoorgerechtje mee, die ik klaarmaakte en vervolgens als basis gebruikte voor een heeeeeerlijk avondmaaltje. Wel veel te luxe en enigzins duur, maar hey ‘t salaris is gestort dus ik kan me weer even uitleven :D. Hoewel ik wel bij Lidl boodschappen deed. Wat een goeie tip was dat van vele lezers, echt veel goedkoper boodschappen doen dan bij Ah of Jumbo!
Nodig voor één persoon: spaghetti – 1 pakje parmaham (ik hou gewoon erggg van Parmaham) – 4 zongedroogde tomaatjes uit pot – 1/2 courgette – een paar pijnboompitjes – 1/2 bol mozzarella – balsamico crème
De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.
Leonie ter Veld (23), een inmiddels ex-student Communicatie & Multimedia Design, is de hele dag maar met een ding bezig: wat eet ik vanavond? In 2011 besloot ze haar blog Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet op te richten. Want koken hoeft volgens Leonie helemaal niet moeilijk te zijn. Sterker nog: ze waarschuwt haar blog-bezoekers van te voren. “Verwacht geen culinaire blog met geweldige gerechten met ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord, want regelmatig eet ik lekker spaghetti van Honing en risotto van Knorr.”
De blog van Leonie is in korte tijd razend populair geworden. Met zo’n 38.000 likes op Facebook en 10.000 bezoekers per dag and counting laat zij de studenten weer koken. Want zo moeilijk is het niet.