Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Hoi allemaal! Oh oh oh, ik heb weer echt een lekker receptje voor jullie:) Vanavond at le boyfriend bij me en hij houdt enorm van vlees. (Echt een man). Ik besloot hamburgers te maken, maar wilde ze wel een beetje anders klaarmaken dan anders. Iedereen weet immers wel een simpele burger in elkaar te zetten, maar jullie zijn hier enigszins voor inspiratie en dus maakte ik een creabea burger!
Nodig voor twee personen: 2 quarterpounders – 2 witte bolletjes – twee plukjes rucola – 1 avocado – 6 zongedroogde tomaatjes – 6 plakjes chorizo – 1 ui – yofresh – 4 kruimige aardappelen – 200gr parmezaanse kaas (blok) – beetje peterselie – peper&zout
De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.
Leonie ter Veld (23), een inmiddels ex-student Communicatie & Multimedia Design, is de hele dag maar met een ding bezig: wat eet ik vanavond? In 2011 besloot ze haar blog Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet op te richten. Want koken hoeft volgens Leonie helemaal niet moeilijk te zijn. Sterker nog: ze waarschuwt haar blog-bezoekers van te voren. “Verwacht geen culinaire blog met geweldige gerechten met ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord, want regelmatig eet ik lekker spaghetti van Honing en risotto van Knorr.”
De blog van Leonie is in korte tijd razend populair geworden. Met zo’n 38.000 likes op Facebook en 10.000 bezoekers per dag and counting laat zij de studenten weer koken. Want zo moeilijk is het niet.