Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Goedemiddag lieve lezers! Gisteravond heb ik verrukkkkkkelijk gegeten. Veel te weinig, maar heel heerlijk. Ik had zin om te gourmetten, maar ging naar m’n vriendje en vond ‘t nogal wat om met z’n tweeën aan een gourmetstel te gaan zitten. En dus besloot ik: joh ik maak gewoon gourmetvlees klaar in de pan! En omnomnom, we hebben heerlijk gegeten. (PS: de foto is gemaakt met m’n nieuwe iPhone 5s GOUD! Best een fijne camera, moet ik zeggen, maar natuurlijk niet zo goed als spiegelreflex).
Nodig voor twee personen: al het vlees dat je lekker vindt (wij hadden de 10euro gourmetschotel van AH en die was TOP!) – aardappelballetjes uit het vriesvak – sla – komkommer – tomaat – balsamicosladressing
De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.
Leonie ter Veld (23), een inmiddels ex-student Communicatie & Multimedia Design, is de hele dag maar met een ding bezig: wat eet ik vanavond? In 2011 besloot ze haar blog Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet op te richten. Want koken hoeft volgens Leonie helemaal niet moeilijk te zijn. Sterker nog: ze waarschuwt haar blog-bezoekers van te voren. “Verwacht geen culinaire blog met geweldige gerechten met ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord, want regelmatig eet ik lekker spaghetti van Honing en risotto van Knorr.”
De blog van Leonie is in korte tijd razend populair geworden. Met zo’n 38.000 likes op Facebook en 10.000 bezoekers per dag and counting laat zij de studenten weer koken. Want zo moeilijk is het niet.