Weer beschuldiging X-Men-regisseur

05-05-2014 06:53

X-Men-regisseur Bryan Singer zou nog een tiener seksueel hebben misbruikt. Dat meldt een bron aan The Daily Beast. De beschuldiging komt kort nadat Singer al werd aangeklaagd voor misbruik van Michael Egan.

De advocaat van Egan, Jeff Herman, zal de nieuwe aanklacht volgens de bron maandagmiddag in Los Angeles indienen. Egan (31) claimt als tiener meerdere malen te zijn aangerand door de topregisseur en ook door Broadway-producent Gary Goddard. De twee worden nu van een serie soortgelijke incidenten beschuldigd door een Britse jongen die niet bij naam genoemd wilt worden.

Volgens de aanklacht zou Singer onder meer hebben aangedrongen naakt op de jongen te zitten om zich vervolgens te masturberen. De advocaten van Singer en Goddard ontkenden eerder al alle aantijgingen – Singer zelf zei dat er een “zieke hetze” tegen zijn persoon wordt gevoerd. Ook de nieuwe aanklacht wordt door de advocaten afgedaan als “compleet onjuist” en “belastend” en ze beloven de zaak “krachtig te verdedigen”.

Chatsessies

De Britse jongen zou toen hij 14 was in contact zijn gekomen met Goddard, die hem beloofde dat hij hem in contact kon brengen met mensen in Londen en Hollywood om zijn acteercarrière op de rails te zetten. Een van hen was Singer. Chatsessies waarin Goddard masturbeerde volgden. Tijdens een latere ontmoeting zou de producent de jongen dronken hebben gevoerd en seks met hem hebben gehad.

Op een feestje na de filmpremière van Superman in Londen zouden Goddard en Singer de jongen samen hebben betast. De jongen zou hebben gezegd dat hij hier niet van gediend was, maar Singer drong aan op seksuele handelingen. De volgende ochtend zou Singer volgens de aanklacht contact hebben gezocht om zijn excuses aan te bieden. De jongen zou psychologische en emotionele schade hebben opgelopen.

(BuzzE)