Studentenrecept: pasta met aubergine en basilicum

30-05-2014 17:04

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Hoi allemaal! Vandaag ben ik echt extreem lui. Het is echt nog erger dan anders; ik loop de hele dag te gapen, val half in slaap, heb echt alleen maar domme programmma’s gekeken op tv. Maar goed, soms heb je kennelijk even zo’n dag nodig. Vanavond gaan le boyfriend en ik uit eten, bij het NRCafé in Rotterdam. Lekker! Ik hoop dat ik niet halverwege het diner in slaap val, hahaha.

Jullie hebben nog een blogje van me tegoed van afgelopen zondagavond. Toen maakte ik een pasta met een soort melanzane. En oh, ik at echt heel erg lekker. Dus, hier het recept!

Nodig voor één persoon: 1 aubergine – spaghetti – 1 pak passata di pomodori – 1 bol buffelmozzrella – een handje verse basilicum – 1 eetlepel pijnboompitten

Hoe nu verder?

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.