Studentenrecept: couscous met vier ingrediënten

09-07-2014 17:00

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Hallo daar! Vandaag had ik last van gigantische vreetbuien (wat wil je, als je ontbijt met alleen een komkommer, omdat er niets anders in huis was). Ik lunchte een heerlijk Bartje met zalm, roomkaas en limoen-dilledressing van Bakker Bart en daarna was ik niet meer te stoppen. In de middag snackte ik chips en koekjes en rond 5 uur was ik echt niet meer te houden en dus maakte ik een tosti klaar. Een tosti met oude kaas en een hamburger ertussen, hahahaha. Lekkere trek maakt een mens creatief met de dingen die nog in huis zijn!

Maar omdat ik dus om 5 uur nog zo’n dikke maaltijd snackte (die overigens megalekker was), had ik daarna even geen honger meer. Tot een uurtje of kwart over 7 en toen maakte ik couscous klaar. Wat echt uitpakte als een heerlijke maaltijd, die ik binnen 5 minuten helemaal klaar had. Love it. 

Nodig voor één persoon: 100gr (baby)spinazie – 8 cherrytomaatjes – 75gr couscous – feta 
(Zie je dat? Maar 4 producten!!)

Hoe nu verder?

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.