Studentenrecept: pasta pesto met capresesalade

11-07-2014 16:32

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Olaaa! Ik heb knallende koppijn dus ik ben niet de gezelligste persoon ooit. Maar ik at wel heel lekker vanavond, dus dat moet ik toch maar even met jullie delen. Maar nu zonder uitroeptekens #ikbeneenbeetjecrancky.

Ik at vanavond pasta pesto (alweer ja) en heb eindelijk ontdekt wat het nut is van verschillende pastavormen. Pasta pesto kun je dus écht veel beter eten in elleboogjespasta, dan gaat de saus er veel lekkerder in zitten. Dus, dat is cool. (oh, ik mis m’n eigen uitorpetekens nu al).

Nodig voor één persoon: 3 eetlepels parmezaanse kaas – 3 eetlepels pijnboompitten – 15 blaadjes verse basilicum – olijfolie – elleboogjespasta – 1 tomaat – 1 bol mozzarella

Hoe nu verder?

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.