Studentenrecept: spaghetti met garnalen

13-08-2014 17:45

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Jeeeeej! Hallo leuke mensen! Afgelopen dinsdag was GE-WEL-DIG. Een dag vol adrenaline én de dag dat ik m’n kookboek afmaakte. JEEEEEEEJ! Dinsdagmiddag was ik vrij van werk omdat de deadline van le cookbook 8 augustus is/was en er moest nog wel het een en ander gebeuren. ‘s Middags ging ik dus lekker aan de slag en ‘s avonds kwam Bas me vergezellen. We aten verrukkelijk (waarover ik je zo meer ga vertellen) en Bas motiveerde me gigantisch om nog even de laatste dingetjes voor het boek uit te werken. Om 9 uur was ik dan ook helemaal klaar; alle teksten zijn geschreven en alle foodfoto’s gemaakt! Jihaaa! Jezus, wat voelt dat goed. De hele avond heb ik lopen stuiteren van adrenaline. En natuurlijk hebben we even een borreltje gedronken, want FUCKYES, m’n kookboek is af!

Nu moet ‘ie natuurlijk alleen nog (…) helemaal ontworpen, ingevuld en nagekeken worden. Maar dat komt allemaal goed. De eerste mijlpaal is een feit.

Nou, nu over ons avondeten van dinsdag. Het was lekkerrrr! Ik had gigantisch veel zin in garnalen en wilde eigenlijk gewoon spaghetti met garnalen, rucola, en parmezaanse kaas eten. Maar Bas vond dat te saai en dus besloten we ‘t iets uitgebreider te maken. Mjam!

Nodig voor twee personen: 100gr grote garnalen (met knoflooksmaak) – spaghetti – twee handen romaine sla – 2 tomaten – wat parmezaanse kaas – 400ml passata di pomodori

Hoe nu verder?

De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.