Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Hello! Gisteravond was ik een totaal warhoofd en daarom kon ik deze blogpost écht niet meer schrijven. En daarom doe ik het nu :) Ik at gister veel te culinair en heel nietzogewoonwateenstudentjesavondseet, zoals ik al aankondigde in deze mislukte blogpost.
Ik maakte een recept klaar van Elle Eten, wat er zo uit ziet (waarschuwing; LEKKER!). Maar de ingrediëntenlijst is natuurlijk veel te lang, dus ik maakte er mijn eigen versie van. Het allercooste aan dit recept: heb je wel eens mozzarella gestaafmixert? Fucking awesome. Dan krijg je gewoon een soort smeerseltje; man, wat kun je daar veel mee opeens! (ik denk: toastjes mmmmmm).
Nodig voor één persoon: 4 roma tomaten – 1 teen knoflook – 1 kleine ui – 10 blaadjes basilicum – een eetlepel oregano – 1 sneetje brood – 2 eetlepels parmezaanse kaas – spaghetti – verse pesto (zelfgemaakt, of zelfgekocht)
De rest van het recept voor gevulde tomaten met pasta pesto vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.