Studentenrecept: Pangasuisfilet met courgettepasta

05-09-2014 17:32

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.

Hoihoi! Jezus ik heb me toch een partij lekker gegeten vanavond. Ik had zin in pangasius en die had ik toevallig ook nog bevroren in de vriezer liggen. Vandaag ging ik shoppen (en slagen, wiehoe!) en ondertussen verzon ik wat ik wilde eten. Ik had zin in gezond (wtf, het is zaterdag?) en ik had zin in groentes. Het leek me wel lekker om die pangasius te maken met iets van courgette ofzo. Of een avocadocreme.. Na een shopsessie bij ZARA, H&M, Mango en Forever 21(direct rechtsomkeert gemaakt, sjeeee), besloot ik dat het werd: pangasiusfilet met pijnboompittenprutje, met courgettepasta met pesto erdoor en oventomaatjes erbij. En. ik. at. goddelijk.

Nodig voor één persoon (grote portie): 1 pangasiusfilet – 3 eetlepels pijnboompitten – 1 eetlepel Italiaanse kruiden – olijfolie – 1 teen knoflook – paar plukjes peterselie – 1 courgette – paar romatomaatjes aan de steel

Hoe nu verder?

De rest van het recept vvind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.