Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
HOI! Gisteravond had ik een enorm productieve avond, wat echt heerlijk was, maar daar staat tegenover dat ik vanavond echt geen ruk heb uitgevoerd. Ik heb lekker gegeten, daarna alle afleveringen van Heel Holland Bakt van dit seizoen teruggekeken en alleen maar Tony Chocolonely in m’n mond gestopt. Met verse muntthee. En dat was mijn avond. Heerlijk!
Als avondmaal stond er vandaag een feestmaal op de planning. Mijn ouders hadden stoofpeertjes meegenomen uit oma’s achtertuin, toen ze hier zondag waren. En die hoefde ik vandaag alleen nog maar op te warmen. Nou, en als ik stoofpeertjes eet, dan moet ik ook wel een biefstukje eten. Een gouden combi. met champignons. En gebakken aardappeltjes. met zout. Ik begin een lichte verslaving aan zout te ontwikkelen. Geen goede ontwikkeling volgens mij… Anywayzzz, mijn feestmaal.
Nodig voor één persoon: 1 biefstuk – 125 gr champignons – stoofpeertjes, door iemand anders klaargemaakt – feta – walnoten – aardappels in de schil – peterselie – zout
De rest van het recept vvind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.