Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Hoi allemaal! Gisteravind was ik bij le boyfriend en we hadden geen zin om te koken en dus bestelden we New York pizza. Daar bestel ik eigenlijk nooit m’n pizza’s, maar het was wel weer eens het proberen waard. Ik ging voor een 2 smaken pizza met op de ene helft tomaat, mozzarella en pesto en op de andere helft allemaal lekkere vega dingen. En potverdikkie, wat viel die pizza tegen. Echt, wat stom. Het smaakt helemaal niet naar Italiaanse pizza, mijne was veel te ver doorbakken en de olijven en pesto waren echt van die fabrieksolijven en pesto, van slechte kwaliteit. En niet eens goedkoop waren ze ook nog, die pizza’s. Balen! Bovendien heb ik vandaag de hele dag met gruwelijke buikpijn gelopen van die vette pizzahap. Niet voor herhaling vatbaar. Bestel jij wel eens bij New York Pizza? En bevalt ‘t je dan?
Nou goed. De hele dag buikpijn dus, met op het einde van de dag een goede piek waardoor ik echt naar huis móest van werk, ik kon niet meer rechtop zitten (nice). Maaarrrrr ik moest nog boodschappen doen voor een heerlijk avondmaal en dat deed ik dus maar met de gruwelijkste buikpijn ooit (en stiekem met m’n gulp open en m’n boodschappenmandje ervoor, hahaha). Ik haalde een aantal heerlijke ingrediënten en maakte daarvan écht een hele lekkere maaltijd. Hier komt ‘ie!
Nodig voor één persoon: 2 vijgen – 1 kipfilet – 1 avocado – 1 eetlepel pistachenoten ongezouten – 2 eetlepels zure room – beetje Parmezaanse kaas – handje veldsla – 2 wraps
De rest van het recept vvind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.