Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Ola! Gister was het zaterdag en ik heb van alles gedaan. ‘s Avonds was het NSMBL festival, waar ik voor het eerst in m’n leven kookworkshops ging geven, haha. Vrij hilarisch vond ik wel; ik een kookworkshop geven. Maar tegelijkertijd super cool dat ik de kans kreeg, wiehoe! Dus, overdag heb ik flink gebrainstormd wast ik wilde gaan maken met 3×10 meiden in een halfuurtje en natuurlijk boodschappen gedaan en wat voorbereidingen getroffen. Doordat ‘t allemaal iets meer tijd in nam dan de planning was, moest ik ‘s avonds zelf heel snel eten voordat ik richting Het Sierraad (het pand waar het NSMBL festival gehouden werd) ging. Ik maakte een heel snel pastaatje met dingen die ik nog in huis had. En het was een prima maaltijd. En ik at eindelijk eens niet een asociaal grote portie. Best goed :)
Nodig voor één persoon: verse pasta (kookt lekker snel) – 1/2 courgette – 80gr champignons – 1 flinke eetlepel crème fraîche – peper
De rest van het recept vvind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.