Meatless monday hoeft niet saai te zijn. Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër snapt dat maar al te goed, bij haar is het altijd meatless monday. Elke maandag voorziet ze ThePostOnline van een fijn vegetarisch recept.
Sushi en salade. Twee absolute favorieten. Waarom niet in één dacht The Green Kitchen? Een geweldig idee! De sfeer van Japan en sushi in een eenvoudige maar rijk gevulde salade. Bordevol kleur, smaak en groenten! Wat wil een hippe vegetariër nog meer?
Voor de salade:
200 gram tofu
150 gram bruine rijst
1 broccoli
1 avocado
1/2 komkommer
1 pakje gemengde paddenstoelen
1 pakje sugar snaps
4 norivellen
2 eetlepels rijstazijn
1 eetlepel sesamolie
Voor de dressing:
4 eetlepels sesamolie
4 eetlepels sojasaus
2 eetlepel rijstazijn
1 teen knoflook, geperst
duim gember, geraspt
Voor de garnering:
handje geroosterde sesamzaadjes
handje verse koriander
Maar hoe maak je het? Het volledige recept vind je op De Hippe Vegetariër!