Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Dag allemaal! Ik typte deze blogpost vanuit de trein van Den Haag naar Assen (!!). Ik was zaterdag in Den Haag voor een workshop tosti’s maken, die georganiseerd werd door Boomerang Create in samenwerking met Heinz Curry Gewürz. Super leuk! Samen met een aantal foodbloggers mochten we in Het kookplein in Den Haag helemaal los gaan om een super lekkere tosti te maken. Er stonden veel verschillende groentes, kazen en broden voor ons klaar en ik was natuurlijk de enige die geen flauw idee had wat alles was, hahaha.
Onder foodbloggers lijk ik altijd de enige te zijn zonder verstand van zaken. Om die reden heette mijn uiteindelijke tosti dan ook de ‘Ik-heb-geen-flauw-idee-wat-ik-doe-tosti’, maar hij was heel lekker. We mochten uit heel veel verschillende kazen, groentes en broodsoorten kiezen en ik ging voor ingrediënten die ik kende, haha. En dus maakte ik een tosti met:
2 sneetjes maisbrood – 1/2 bol mozzarella – een paar plakjes courgette – een paar plakjes aubergine – cherrytomaatjes – rucola – basilicum – knoflook – pijnboompitten – parmezaanse kaas – olijfolie
De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.