Meatless monday hoeft niet saai te zijn. Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër snapt dat maar al te goed, bij haar is het altijd meatless monday. Elke maandag voorziet ze ThePostOnline van een fijn vegetarisch recept.
Nu de zomertijd nog net niet is ingegaan wil ik graag nog even deze herfstige taart met jullie delen. Het kan nog even! Een prachtige taart gevuld met pompoen, spinazie, gecarameliseerde rode ui en feta. Een mooier tafereel op tafel is ondenkbaar. Perfect om zelf van te genieten of te delen met een tafel vol gasten.
Voor het deeg:
200 gram volkoren bloem
100 gram havervlokken
100 gram boter
6-7 eetlepels koud water
mespuntje zout
Voor de vulling
1 grote flespompoen
2 rode uien
3 tenen knoflook
3 grote handen spinazie
2 eieren, losgeklopt
½ pakje feta
2 eetlepels balsamico azijn
olijfolie, zout en peper
Voor de garnering
handje peterselie
Maar hoe maak je het? Het volledige recept vind je op De Hippe Vegetariër!