Meatless monday hoeft niet saai te zijn. Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër snapt dat maar al te goed, bij haar is het altijd meatless monday. Elke maandag voorziet ze ThePostOnline van een fijn vegetarisch recept.
Ik word altijd blij van een goede risotto, maar deze is hemels! Hij heeft zoveel smaken: een tikkeltje zuur door de citroen, zout en een beetje bitter door de aubergine en tot slot heerlijk zacht en romig door de mooie risottokorrels en de parmezaanse kaas. Echt een receptje om mee te scoren op de aankomende feestdagen!
Voor de risotto:
250 gram risottorijst
2 aubergines
1 ui
2 teentjes knoflook
1 glas witte wijn
1 liter groentebouillon
1 citroen, sap en rasp
handje parmezaanse kaas
zout en peper
Voor de garnituur:
handje geroosterde pijnboompitten
handje parmezaanse kaas
Maar hoe maak je het? Het volledige recept vind je op De Hippe Vegetariër!