Meatless monday hoeft niet saai te zijn. Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër snapt dat maar al te goed, bij haar is het altijd meatless monday. Elke maandag voorziet ze ThePostOnline van een fijn vegetarisch recept.
De vogels fluiten weer, de krokusjes piepen uit het gras en het wordt steeds lichter smorgens! Tijd voor een heerlijk voorjaarsrecept. Deze carpaccio is een perfect voorgerecht of lichte lunch. Gezond, snel te maken, lekker fris en verrassend met alle kruiden. Zeker proberen!
Voor de carpaccio:
3 courgettes
2 lenteuitjes
handje zongedroogde tomaatjes
handje pijnboompitten
handje gekruimelde feta
rode peper vlokken (optioneel)
Voor de dressing:
1 bosje platte peterselie
1 bosje basilicum
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte balsamico
2 eetlepels citroensap
1 teentje knoflook
1 theelepel honing
zout en peper
Maar hoe maak je het? Het volledige recept vind je op De Hippe Vegetariër!