Meatless monday hoeft niet saai te zijn. Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër snapt dat maar al te goed, bij haar is het altijd meatless monday. Elke maandag voorziet ze ThePostOnline van een fijn vegetarisch recept.
Groente is een toetje, ik ben dol op dat soort gekke, verrassende combinaties! Daarom werd ik helemaal blij van deze ‘pompoen-yoghurt parfait’ met aardbeien en granola. Super eenvoudig te maken en perfect als dessert wat je van te voren kan bereiden. Verwenontbijt op zondag mag natuurlijk ook!
– 500 gram pompoenpurree (een potje of gekookte en gepureerde pompoen)
– 1 pakje magere kwark of Griekse yoghurt
– 8 eetlepels van je favoriete granola (uit de winkel of homemade via dit recept)
– 4 eetlepels ahornsiroop
– 2 theelepels kaneel, of naar smaak
– 8 aardbeien, in plakjes gesneden
Maar hoe maak je het? Het volledige recept vind je op De Hippe Vegetariër!