Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Goedenavond! Een paar dagen geleden maakte ik een grote pot zelfgemaakte pesto om in de koelkast te bewaren, zodat ik ‘t de komende tijd lekker makkelijk heb in de keuken. (Want je eet wel, gipsbeen). Vandaag wilde ik daar meteen gebruik van maken, want man wat had ik zin in pasta pesto. Met m’n eetlust is in ieder geval niets aan de hand (best jammer). Echter besloot ik er quinoa pesto van te maken, want pasta pesto heb ik al ongeveer honderd keer onder de aandacht gebracht hier op m’n blog en ik vond het wel leuk om het lekker met quinoa uit te proberen. Nou, dat werd me een maaltje…
Nodig voor één persoon: 3/4 koffiekopje quinoa – 12 cherrytomaatjes – 1/2 bol mozzarella – 1 eetlepel zelfgemaakte pesto – een handje ijsbergsla
De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.