Het pop-up restaurant van DWDD sluit na twee avonden al de deuren, zo meldt de Mediacourant. Het restaurant zou drie weken open blijven, maar kreeg direct vernietigende recensies, terwijl het een topkeuken beloofde. Het restaurant kan de hoge culinaire verwachtingen niet waarmaken, zo laat de VARA in een persverklaring weten.
De omroep schrijft: “Het is helaas niet gelukt om de gerechten de finesse, smaak en allure te geven die we beloofden”.
Parool-recensent Hiske Versprille vernietigde het restaurant in een recensie:
‘De koninklijke haas is een ramp, een kapotgeschoten homp bout met vijf kogeltjes erin en allerlei grote stukken vlies en zeen. Het gortdroge, grijze en duidelijk veel te hoog verhitte vlees piept en jeukt tussen de kiezen.’
In de Volkskrant oordeelde recensent Mac van Dinther evenmin weinig positief:
‘Timpano, een Italiaanse pastataart, is gemaakt van lagen aan elkaar gekoekte pasta zo sappig en zacht als oud karton.’
Het restaurant was een initiatief van chef-kok Robert Kranenborg die in De Wereld Draait Door (DWDD) geregeld mocht vertellen over “Vaak vergeten, exquise gerechten uit de haute cuisine van weleer”. Het televisieprogramma is vooral bekend van de ‘leuke filmpjes’ die ze van internet trekken, en Matthijs van Nieuwkerk.