Binnenland

Directie: er is helemaal NIETS mis in TBS-kliniek Woenselse Poort

01-09-2016 18:03

LOLquotes van verantwoordelijke directie-babyboomer Joep Verbugt, bestuursvoorzitter van GGzE, over de onhoudbare en gevaarlijke chaos bij TBS-kliniek Woenselse Poort. Omroep Brabant heeft een uitgebreid dossier van getuigen, betrokkenen, cliënten, nabestaanden, (ex)medewerkers en advocaten die allemaal klokkenluiden over de kliniek. Over drugs- en wapenhandel, zelfmoord, relaties met medewerkers, machtsmisbruik, doofpotcultuur en cliënten die de dienst uitmaken.

Maar volgens Verbugt (zie video hieronder, LOL babyboomer, hoornen bril, bezwerende toon) is dat met een heftige populatie allemaal normaal en verder valt hij in de bekende amateur-spindokter-valkuilen: “Dit negatieve beeld wordt keer op keer bevestigd doordat incidenten bij jullie (Omroep Brabant, red.) en kranten breed worden uitgemeten. Dingen die wél goed gaan worden nauwelijks tot nooit benoemd.” En natuurlijk het feit dat ‘maar’ een half procent van de proefverlofklanten niet terugkeert. “Het aantal ontvluchtingen uit een kliniek is makkelijk op één hand te tellen.” Ja en het aantal moorden en verkrachtingen dat deze types plegen ook, dus hee, waar hébben we het over?

Enfin. Er is voor dit type bestuurder maar 1 ding erger dan een volkomen kapotte TBS-kliniek die zo lek is als een mandje, en dat is een volkomen kapotte babyboomer-baantjescarroussel die zo lek is als een mandje. Dus omwonenden, cliënten, medewerkers en nabestaanden, allemaal even goed luisteren: TBS is te gekkie en in Woenselse Poort is NIETS aan de hand.