Doneer aan TPO
 

Schisma in SJW-fascismeland: Whoopi Goldberg neemt het op voor Liam Neeson

Een zwarte die zich niet tot slachtoffer laat SJW'en, altijd lastig

Door: , 17:50, 07 februari 2019

Een zwarte die zich niet tot slachtoffer laat SJW'en, altijd lastig

Whoopi Goldberg heeft het opgenomen voor de onder vuur liggende Liam Neeson. De actrice, die een goede vriendin is van de acteur, zegt in de Amerikaanse talkshow The View dat hij niet racistisch is. “Ik ken hem al behoorlijk lang, dat had ik wel herkend.”

Neeson kwam eerder deze week onder vuur te liggen omdat hij zei ooit een willekeurige zwarte man in elkaar te hebben willen slaan nadat een vriendin van hem verkracht was door een zwarte man. De Ierse acteur werd uitgemaakt voor racist en ook werden er een televisieoptreden en een première afgezegd. “Het is toch niet verrassend dat iemand boos is en iemand wil aanvallen nadat iemand om wie hij geeft is aangevallen?”, vindt Goldberg. “Hij realiseerde zich dat het te duister was voor zijn doen en hij zocht hulp.”

De onthulling van Neeson, die niet aan zijn wraakgevoelens heeft toegegeven, deed flink wat stof dramophef opwaaien op social media Twitter. De acteur werd, uiteraard, bestempeld als ‘racist’ en ook werd er opgeroepen zijn werk te boycotten.  (Aangezien echt ‘tolerant’ en ‘inclusief’ zijn vooral totale vernietiging, rancune en haatzaaien betekent.)

Naast Goldberg hebben verschillende andere sterren het voor de acteur opgenomen. Brooklyn Nine-Nine-acteur Terry Crews zei op Twitter de woorden van Neeson niet goed te praten, maar dat hij het erger vindt dat er mensen zijn die wel toegeven aan zulke gevoelens en er nooit eerlijk voor uitkomen.

Volgens actrice Michelle Rodriguez kan de acteur onmogelijk een racist zijn omdat hij in de film Widows zoende met de zwarte actrice Viola Davis. “Racisten zoenen niet met mensen van het ras dat ze haten. En al helemaal niet op de manier waarop hij dat deed met zijn tong zo diep in haar keel.”

De 66-jarige Neeson reageerde eerder zelf ook al op de onthulling van zijn wraakpoging. De acteur stelde dat hij geen racist is en dat hij net zo hard een blanke man in elkaar had willen slaan als de dader blank was geweest.

Anp/TPO

 
Tags:
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace