Opinie

Oud-Camiel Eurlings-voorlieger wil verbod op anoniem social media, want teveel succes voor FvD

01-05-2019 20:54

“FvD is uit het niets opeens virtueel de grootste partij van ons land geworden. Grote groepen kiezers, onder wie veel weldenkende mensen, geloven dat ook bij de komende Europese verkiezingen de verlossing van deze partij moet komen. Hoe is dat mogelijk?

Er worden honderdduizenden profielen aangelegd van mensen die openstaan voor extreemrechtse sentimenten. Ze worden met micro targeting, met een precisiebombardement via sociale media, herkenbaar en onherkenbaar (!) bestookt met honderden opruiende boodschappen.

Deze manier van campagnevoeren vergiftigt de samenleving maakt die klaar voor verandering.

Met ‘ghost-campagnes’ tegenstanders af te maken en te criminaliseren en Baudet op te hemelen en te bewieroken.

Anonieme accounts moeten worden verboden. Alleen zo kan een antwoord worden gegeven op deze nieuwe impactvolle vorm van ontregelende dictatoriale campagnes via sociale media.”

Aldus Jan Driessen in het immer rancuneuze reclamekabouterfoldertje Adformatie. U denkt nu: ‘Wie de neuk is Jan Driessen?’. Dan leggen wij even uit dat Jan Driessen degene is die medeverantwoordelijk was voor de val van Camiel Eurlings (CDA). Jan Driessen is volgens Jan Dijkgraaf ‘een ongelofelijke rat‘, en als Jan Dijkgraaf dat zegt zal het wel zo zijn.

Uiteraard zit Jan Driessen vuist- en vuist- en vuistdiep in het partijkartel zit en is daarom niet alleen extreem rancuneus als het kartel verliest maar haat ook alles wat succes heeft (zonder hulp van Jan Driessen) terwijl het volgens hem geen succes zou moeten hebben, al was het maar omdat hij er zijn zakken niet mee kan vullen.

Wat, uiteraard, allemaal de schuld is van social media en anonieme accounts. Zelf is hij trouwens niet anoniem want hij twittert gewoon onder @jandriessen.

Zo open en transparant is hij dan ook wel weer…