Politiek

Islamisering – Selçuk Öztürk (DENK) wil niet dat er in de Tweede Kamer wordt gestemd tijdens Suikerfeest

03-06-2019 12:45

Selçuk Öztürk (DENK) Screenshot Tweede Kamer.

Hoogtepuntje van het jaar: de Tweede Kamer die over zichzelf debatteert. Ook wel bekend als het debat over de ‘raming voor de Tweede Kamer in 2020 benodigde uitgaven, alsmede aanwijzing en raming van de ontvangsten’. In het verleden ging het over de schepschotel-problematiek, tonic en bitter lemon of Kamervoorzitter Khadija Arib die weleens Martin Bosma (PVV) een lift aanbiedt naar Amsterdam. Deze maandag had Selçuk Öztürk (DENK) ook een voorstel: hij wil niet dat er in de Tweede Kamer gestemd wordt tijdens het Suikerfeest dat de ramadan besluit. Islamisering iemand?

Update 14.44 – Kamervoorzitter Khadija Arib over de kwestie: het staat Selçuk Öztürk vrij dit aan de Kamer voor te leggen, de Kamervoorzitter gaat er niet over.