U zond in: TDS – Jurriaan Maessen

23-04-2020 15:24

Trump Derangement Syndrom of Thierry Derangement Syndrom. Orange man bad of Dandy man bad.

Thierry en Trump. De verschillen zijn even talrijk als de overeenkomsten. Beiden zijn Tweety en beiden zijn de cultuur marxistische (Hey, daar is ie toch al!) mediakat Sylvester en zijn progressieve politieke bondgenoten, telkens te slim af.

En uiteindelijk, als al het gezwets is weggezwabberd, blijft er een ongemakkelijke waarheid over. Het zal ons (leden, geen coryfeeën), werkelijk een rotzorg zijn wat T. roept, tweet of met lavendel op de muur schrijft, zolang de boodschap maar fier overeind blijft.

Als diversiteit een kracht is, leg uit hoe deze diversiteit heeft bijgedragen aan de welvaart en veiligheid van onze beschaving, ons continent, ons land.

Socialisme is in al haar facetten kwaadaardig omdat het een allesbepalende overheid vereist. Van Hitler tot Stalin, van Castro tot Mugabe en tegenwoordig van Maduro tot Verhofstadt, de gezichten van de kwaadaardige overheid zijn talrijk.

Als het Chinese Wuhanvirus is weggewaaid en ons de giftige bontkraag vruchten van de multiculturele samenleving, weer als ganzen gevoerd gaat worden, zal de steun voor Thierry (én Geert) wederom in volle glorie zichtbaar worden. “

‘Tis een kwestie van geduld, rustig wachten op de dag…’

Ilja van Diepen

Dit is een ingezonden reactie op het TPO-artikel: Jurriaan Maessen – ‘De vraag rijst of partijleiderschap van Thierry Baudet nog levensvatbaar is’