U zond in: ‘Hou toch op Van Willigenburg met je onzinnig links gekwijk!!!’

13-05-2020 14:58

“T.a.v. de kleuter Hans van Willigenburg

Wat kan jij onzinnige kwatspraat uitkramen over FVD/Baudet. We worden er kotsmisselijk van om elke dag weer die eeuwigdurende haatdragende langspeelplaat over de FVD/Baudet te moeten aanhoren. Dat linkse gajes blijft maar bezig met het discrimineren van partijen die hun niet aanstaan, het zijn gewoon racisten die linksdoorgedraaide rakkers.

Kortom: hou toch op Van Willigenburg met je onzinnig links gekwijk!!! Je mag ook gerust doorgaan want dat maakt de FVD alleen maar groter groter groter groter en groter!!!!

Groetjes van de FVD-fans uit de Fortuynstraat te Drimmelen!!!!!”

[email protected]

***

Als je niet ophoudt met schelden en zeiken publiceren we gewoon even alle mailtjes die Cebeo.nl uit Tilburg heeft gestuurd. Mensen die hun geld willen besteden aan Cebeo.nl hebben natuurlijk ook het recht te weten welke akelige, agressieve, vrijheidshatende, intolerante, kinderachtige, antidemocratische en buitengewoon domme mailtjes er worden verstuurd naar redacties vanuit Cebeo.nl.

Vind je zelf ook niet?

***

“Ik zou zeggen ga je gang, onze advocaat is al op de hoogte van deze dreigementen. Het zou toch te gek zijn dat jullie iedereen mogen discrimineren en dat wij daar niet op mogen reageren, zijn jullie van de pot gerukt!!!!!!!!!!!!

[email protected]

***

Zoals u wenst. Bij dezen.

mondkapje