Buitenland

Racistisch Uber Eats voert blanken discriminerend apartheidsregime in ‘tegen racisme en discriminatie’

07-06-2020 12:23

Hallo witte mensen! Ja, zo wordt het dus helemaal niets met verbinding leggen en kloven overbruggen tussen blank wit en zwart gekleurd. De bedoeling van het betere Divibokaal-denken is dat alle mensen -gelijk- zijn, niet dat de ene huidskleur beter is dan de andere. Dat noemen we racisme en discriminatie en dat willen we nou juist bestrijden.

Snappen we dat een beetje, Uber Eats? Of moeten we soms eerst de knie in de nek leggen van blanke mannen met een wit privilege die zinloos slachtoffer worden van politiegeweld? Zwarten voortrekken op blanken en daarmee aangeven dat blanke voedselverkopers minderwaardig zijn aan zwarte voedselverkopers is ook gewoon racisme. Niet ineens ‘omgekeerd racisme’ of ‘positief racisme’ of ’empowerment’ of ander rutgerbregmaniaans gelul maar gewoon racisme. Niet eigen rotti en couscous eerst maar alle spruitjes zijn gelijk.

DISCRIMINATIE. OP. HUIDSKLEUR. IS. VERBODEN. OOK. ALS. JE. DE. BLANKE. HUIDSKLEUR. DISCRIMINEERT.

Wie doet even anoniem aangifte bij een van de vele gesubsidieerde anti-discriminatie klikburootjes die Nederland rijk is? Mag niet hé, racisme? Foei Uber Eats! Pik Botha 2.0 dat je er bent! Erken je bevoorrechte positie als gekleurde restaurateur!

Claudia de Breij, Dolf Jansen, Dipsaus Podcast, Femke Halsema, RTL Nieuws-bureauactivisten en die rare agressieve dude van NIDA die laatst bij Op1 zat om te jammeren dat alle moslims en vooral hijzelf nog veel meer slachtoffers zijn alsdan negers: zeg er wat van.

Wie wil er bloed op de achterbank van een Uber Eats bezorgtaxi? Denk in de kleur van je hart, Uber Eats! Niet Zwart Gekleurd Wit Blank!

ZET VANDAAG JE SOCIAL MEDIA ACCOUNT OP ZWART UIT PROTEST TEGEN ANTI-BLANK RACISME DOOR UBER EATS!